Spring til indhold

DIN PRIVATE
EVENTPLANLÆGGER

DIN PRIVATE EVENT PA

Din tilfredshed og samarbejdets kvalitet er min højeste prioritet. Når du kontakter mig, vil du møde en dedikeret, erfaren, kreativ og detaljeorienteret fagperson, klar til at hjælpe dig med dit næste event eller indgå i et spændende samarbejde.

KONTAKT MIG

for en uforpligtende samtale omkring dit næste event.

1 Point of contact

Jeg tilbyder en enkel og effektiv kommunikationsproces med ét centralt kontaktpunkt, der sikrer, at dine behov bliver hørt og imødekommet hurtigt og professionelt. Besøg min kontaktsektion på bylinding.dk og lad mig vide, hvordan jeg kan hjælpe dig med at bringe dine visioner til live.

Ordentlighed & Passion

By Linding er et eventbureau i København, hvor ordentlighed, tillid & gennemskuelighed er nøgleordene.

Bag eventbureauet står Helena Linding passioneret i fronten, med mere end 10 års erfaring med koordinering, planlægning & eksekvering af events.

Helena er en pålidelig og troværdig person. Hun er dedikeret til at løse opgaver og stopper ikke, før de er fuldført. Som eventmager er hun grundig og vedholdende, og hun har en dybdegående forståelse for hele planlægnings- og udførelsesprocessen fra start til slut. Hendes omfattende netværk og store erfaring kombineret med hendes passion sikrer, at dit arrangement bliver en succesoplevelse.

SE HVEM JEG ARBEJDER MED

Jeg er stolt af at kunne præsentere en række klienter og samarbejdspartnere, som jeg har hjulpet i forbindelse med en bred vifte af fantastiske arrangementer.

By Linding Events

Kontakt

Har du brug for hjælp til dit næste event eller ønsker du at samarbejde?

Kontakt mig endelig og lad os tage en uforpligtende snak over en god kop kaffe.

Sociale Medier

Følg med i mit arbejde og spændende events på de sociale medier.

By Linding Events

Sociale Medier

Følg med i mit arbejde og spændende events på de sociale medier.